TRAŽI APARTMAN PO BROJU  

Zlatibor jezera

Ribničko jezero

Ribničko jezero je gorski biser Zlatibora. Kako je ovo akumulacija iz koje se vodom snabdeva čitava okolina, kupanje je zabranjeno ali se zato može pecati klen, krkuša, pastrmka, šaran i uživati u neposrednoj blizini ostrva.

Radoinjsko brana

Radoinjsko jezero se nalazu u kanjonu reke Uvac, koja danas praktično ne postoji jer je pretvorena u niz veštačkih jezera(Uvac, Zlatarsko i Radoinjsko).
Tokom leta preovladuju zeleni tonovi. Poslednja vrsta iz podfamilije lešinara na prostoru Srbije, Beloglavi sup može se videti u kanjonu Uvac

Perućac brana

Betonska brana, visine 90, a dužine u kruni 460 m, pregradila je reku i stvorila akumulaciono jezero koje se proteže u dužini od 52 km.
Tu je i lepo uređena plaža sa bazenima za decu, tuševima, kabinama za presvlačenje i prelepim restoranom. Izuzev kupanja, gosti mogu da pecaju, voze se brodom, iznajme kanu ili pedalinu, spuštaju se čamcima Drinom.

Spaići

Spaići

Zaovine
Jezero Zaovine se nalazi na planini Tari. Po svom nastanku je veštačko, tj. nastalo je izgradnjom brane u zaseoku Đurići, sela Zaovine 1980. godine. Jezero u Spaićima je malo jezero ispod brane jezera Zaovine. Ovo malo jezero će učiniti da se osećate kao u bajci. Totalno je izdvojeno i sakriveno od pogleda i svih dešavanja.

Zaovine Jelisavčići

Jezero Zaovine se nalazi na planini Tari. Po svom nastanku je veštačko, tj. nastalo je izgradnjom brane u zaseoku Đurići, sela Zaovine 1980. godine. Gornja površina jezera je na nadmorskoj visini oko 900 m. Najveća dubina je 110 metara. Tirkizno plava boja jezera blagotvorno deluje na sva čula. Ispresecano mnogobrojnim zalivima omogućiće vam miran i intiman odmor.Na ovom delu jezera ima prilaz kolima.

Brana Vrutci

Prelepo jezero u blizini Užica. Jezero iz koga celo Užice i okolina dobija vodu. Zabranjena upotreba motornih čamaca.Ima dosta ribe i lepih mesta za kupanje bez velike gužve.

Zaovine Brana

Jezero Zaovine se nalazi na planini Tari. Po svom nastanku je veštačko, tj. nastalo je izgradnjom brane u zaseoku Đurići, sela Zaovine 1980. godine. Gornja površina jezera je na nadmorskoj visini oko 900 m. Najveća dubina je 110 metara.
Tirkizno plava boja jezera blagotvorno deluje na sva čula. Ispresecano mnogobrojnim zalivima omogućiće vam miran i intiman odmor.

Bioska Vrutci

Prelepo jezero u blizini Užica. Jezero iz koga celo Užice i okolina dobija vodu. Zabranjena upotreba motornih čamaca.Ima dosta ribe i lepih mesta za kupanje bez velike gužve. Ovaj deo jezera ima postepen ulaz u vodu.